Man kan bli (bäng)galen för mindre...

De senaste dagarna har Gurkan satt igång med sina gurkha-attacker...
Det betyder att minst två blomkrukor per dag åker i golvet, man blir väckt tre gånger per natt av en katt som undrar om det inte är dags att gå ut nu?! osv...

Det senast är att Gurkan har lärt sig att öppna skafferidörren... där kattmaten förvaras i sin tätslutna påse av metallplast (?) och även kattsanden befinner sig. När man så glad i hågen kommer hem efter jobbet så finner man köket i kaos. Kattmatspåsen har släpats ut på golvet och har bitits hål på... Gurkan står för dörröppnandet och Maja för resten av demoleringen... Kattmat över hela golvet och en söndergnagd påse förståss!! Trots attd eras matskålar är fulla av just samma mat?!?!

När man så tar tag i kattsandspåsen - som står kvar i skåpet, till synes orörd- och lyfter den så rinner sanden ut genom ett perfekt litet hål i botten skapad av vassa små bengalgaddar..... Vad var poängen med det???

Jaha..., så var det bara att åka till ikea i helgen och köpa barn-(läs Bengal)lås till köksskåpen....
Jag skall också uppfinna en slags blomkrukehållare som man kan klämma fast på fönsterbrädet och som man sedan sätter ned blomkrukan i så den blir ovältbar....

Kommentarer
Postat av: Naken

Låter som om du fått ett första maj spratt... Det är alltid lika roligt att jäklas. Konstigt det där med maten. Men det måste ju ha varit ett rent bus ;)

Postat av: Karin

vi köper gladeligen den där blomkrukehållaren av dig sen =) våran hårboll är numera kung över fönsterbrädan eftersom vi var tvungna att ta bort växterna då han redan haft ner två stycken. Sen det där med att öppna skåpsdörrar, är det nåt som bengaler håller på med just på våren? Hittar Gizmo titt som tätt kuckelurandes i kastrullskåpet nämligen. Som tur är har han inte hittat sandpåsen än som *viskar* står i en garderob i hallen. Men om han fick tag på den så skulle det nog bli fin sandlåda i hallen =)

Papperspåsar..eller ja papper av olika slag är dock alltid populärt att sitta och gnaga-på-och-gärna-riva-sönder-i-små-bitar-över-hela-golvet tills matte eller husse upptäcker hysset och kommer och plockar bort det.

2008-05-02 @ 19:56:45
URL: http://litenbrun.blogg.se
Postat av: Zodiac

wow... ni tjejer måste lära mej lite av era partytrick!! jag måste komma på nått kul att busa med för min matte.. hon har börjat lära sig mina som jag hittills kommit på..

2008-05-02 @ 22:34:57
URL: http://zodiac.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback