Tillskott till familjen

I lördags var vi hos Anna i Fjärdhundra och hämtade ett tillskott till familjen, Charusheela från Meropes, som för tillfället går under arbetsnamnet Lillan. Lillan sov i sin transportbur hur lugnt som helst hela vägen hem, 4.5 timma i bilen!! Redan där märkte vi att det var en stabil katt vi fått med oss. Väl hemma fick den lilla installera sig i Simons rum och vila ut och göra sig hemtam. Gurkan gick naturligvis i taket och använde sina röstresurser överallt i lägenheten, skrek spottade och fräste så vi fick stänga alla fönster för grannarnas skull. De kommande två dagarna var ett helvete med Gurkan. Våran fina Gurka var ursinning på oss och den lilla och vi kände oss jättehemska! Vi trodde aldrig att detta skulle gå...

Efter mycken terapi med Gurkan och ett änglalikt tålamod från den lilla har nu Gurkan lugnat sig och idag tisdag har det skett jättestora framsteg! Lillan har lekt med Gurkans hartass under Gurkans överinseende och morrande. Till slut kunde inte Gurkan låta bli att börja leka även hon, under protest förståss!!

Nu håller husse på och städar akvariet vilket innebär en massa stoj och tidningar på golvet. Lillan leker och utmanar Gurkan för fullt, dyker under tidningar, utför småattacker osv. Och Gurkan verkar tycka det är lite kul?!
     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback