Dan efter dan!

Så var julafton överstökad! Med mängder av klappar, en gran som fortfarande står upp och inte allt för många kulor har ramlat ned. När det var tid för julklappsöppning var båda katterna så trötta att dom stensomnade.
En laser pekare, en odjurstass, en självgående snigel och en röd fjädervippa med pingla på blev skörden för katterna.
Gurkan älskade odjurstassen som fick sig en rejäl omgång. Maja var mer intresserad av vad som dolde sig i den stora säcken med omslagspapper och grävde vilt! Julklapparna var inte så viktiga, omslagspapper och lådor att leka i är mycket bättre anser hon...


Maja: Vad nu då?!?! Har dom slängt allt bra omslagspapper och snören som jag lekte med? Tänk om det finns någon julklapp kvar häri... Måste nog leta lite...
image141


Gurkan: Den här odjurstassen skall jag ta hand om här innne itransportburen!!! Dö ditt odjur!!!!
image143


Gurkan slickar tassarna efter slagsmålet med odjurstassen och Maja försöker fånga favoritmusen från sitt nya gömställe - julklappslådan!
image144


Nu när vi är hemma hos morrmor och morrfar har katterna uppfört sig hyfsat, alla prydnadssaker till trots (Kan också bero på att morrmor gör en generell gallring varje kväll av vältbara och lättåtkomliga dyrgriper som placeras säkert under natten)... Så här på tredje dagen har man dock börjat ta sig friheter och Gurkan som blev lite sur när hon sov sig igenom tomtens utdelning av julklappar har letat upp honom och börjat attackera.


Gurkan: Ha! Nu hittade jag dig, Jag tar dig i skägget, gubbstrutt!
image145 image146


Sådär! Då var han borta! Skrämd på flykten minsann! Undrar om jag skall dra ned saken som står bredvid också?!
image147 image148

Kommentarer
Postat av: Naken

Du är duktig du gurkan som vaktar din transportbur från odjur. Man vill ju absolut inte ha oväntade gäster i dem... Skönt också att se att du har hittat gubben med skägget nu. Han har ju varit försvunnen ett tag men nu äntligen är han fast. Hoppas att du gav honom en rejäl omgång så att det räcker även från mig.
Hoppas att du Maja hittade några klappar i den där säcken. Människor är bra konstiga som slänger det allra roligaste och prassligaste ;)

Postat av: Sally

Gud vilken cool katt! Ser ut som en minileopard!!

2007-12-27 @ 21:10:51
Postat av: Gurkan & Maja

Sally: Tack, tack, dom inte bara ser ut som minilepoarder, ibland beter dom sig som sådana också....

2007-12-27 @ 21:28:35
URL: http://gurkhatigris.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback