Ännu fler leksaker...

till de små bortskämda kräken!
Köpte leksaker
FatCat till katterna. Fyllda med kattmynta och prassel. Katterna gick till attack; Maja fick tag på George Bush DÄ och slaktade honom totalt :) . Gurkan tog tag i den prassliga nyckelpigan och åmade sig kungligt på golvet...

image115
Kom an då din sopa! Visa nävarna!

image116
Döda, döda, slakta, döda! George Bush is soon history!!!

Vilken toppenleksak!!

Åkte till Rusta och shoppade en prasseltunnel i leopardmönster till katterna (töntigt va?!). Men herregud vilken hit det var. Tunneln är 130 cm lång med små bollar i snören inuti och två hål på sidan. Det har nu varit full fart i ett par timmar och båda katterna har tvärsomnat. Gurkan somnade helt sonika i tunneln medan Maja lyckades hasa sig högst upp i klätterträdet innan hon föll ihop.

Eller tja, Gurkan hann förståss också med att äta potatisgratäng direkt ur formen i köket under obevakat ögonblick...Man blir ju hungrig av allt lekande :)

image109
Hmm, vad är detta?

image111
Gurkan har hittat in men Maja anar var hon är

image112
Tassar överallt

image113
Phu, vad detta var ansträngande

image114
Gurkan blandar in hartassen i leken och Maja har glömt halva sig utanför tunnelnl!

Gurkodilen och Majskrikan

Eller kära barn har många namn :)
Vi var ute på en promenad i skogen häromdagen och kattrena fick leka av sig lite. Gurkan tycker om att bada i bäcken, en Gurkodil helt enkelt. Blöt och lerig blir hon men sedan när stoppade det en Gurkodil!!

   
Klicka på små bilder för att förstora.

Fast hon är en riktig klätterkatt också...
image103

Maja däremot vill inte bada men pratar desto mer, Majskrikan...
image104

Hon är väldigt bra på att gå i koppel också... oftast....

   

Populära leksaker

Det är oftast inte inköpta leksaker som är roligast att leka med, nej, vad kan väl vara bättre än att få slakta en hushållsrulle, bita sönder växterna eller förstöra något annat? Husse ficke en kaffekvarn när han fyllde år, katterna fick kartongen till kvarnen. Jag undrar just vem som var lyckligast egentligen...Vi har fortfarande inte kunnat ta bort kartongen från golvet eftersom den ingår i den dagliga leken och slaktandet :)